BlueNET Crypto

,,The Worlds Local Currency''

Coin van de week

Deze week zetten we CNN (Content Neutrality Network) even in de spotlight

Hun missie

De snelle groei van de content industrie heeft geleid tot een aantal uitdagingen in deze markt.

Een van deze uitdagingen is de grote hoeveelheid low-quality content voor de gebruikers.

Deze low quality content is meestal express benoemd onder vulgaire, sexuele en aggresieve kopjes door de content makers zodat hun filmpjes of blogs eerder in het oog springen, de click bait headers.

Een ander probleem waar deze industrie tegen vecht is de hoge kosten van het aanvechten van copyright problemen, deze kosten zijn niet altijd op te hoesten en zulke rechtzaken duren dermate lang dat veel content creators gewoon weg afzien hiervan. De extreme competitie binnen deze markt weerhoud de high quality content om hoog te ranken zodat deze gezien kan worden door het grote publiek.

En als een van de laatste grote ergernissen heb je de ongewilde reclame die overal omhoog springt, je kan geen artikel lezen of filmpje openen zonder dat er meteen allerlei reclame je om de oren vliegt. Waarbij vooral niet degene die de content gemaakt heeft er aan verdiend, maar de makers van deze reclame onzin die je bombardeerd.

Content Neutrality Network (CNN) is een innovatieve contect ecosysteem gebaseerd op de blockchain technologie. Hun doel is om de barrieres te breken tussen de content communities, het revolutioneren van de verdeling van opbrengst waarbij ze de gebruikers aquisitie de-centraliseren en de incentice programs zo opzetten zodat iedereen een eerlijke kans heeft om te verdienen aan zijn of haar content.  

En tevens creeren ze zo een open en eerlijk content platform voor iedereen om te gebruiken.

De eerste toepassing van CNN zal zijn bij NewsDog, dat is de nummer 1 content provider van India. NewsDog heeft meer dan 40 miljoen gebruikers, 15.000 Web Media partners en tal van andere reguliere media partners.

Het ondersteund 10 talen met een GP rating van 4.4 sterren (van de 5). Van de top 200.000 rankings lijst is hij de beste onder de huidige Indiasche content APPs. Dit platform is dan ook volledig ondersteund binnen het CNN netwerk en business model.


Features van het Systeem 


ZhangRank Reputation Systeem

CNN zal een ZhangRank gebruiken, dit is een systeem dat de CNN ecosysteem eerlijker en vertrouwder zal maken. Het reputatiesysteem berekend de contributie van elke node door een overzicht te maken van het gebruik tussen lezers en schrijvers. Dit systeem zal ook de pioniers oftewel de mensen die er vanaf het begin inzitten extra belonen zodat het de groei van het CNN ecosysteem extra zal doen stimuleren.


Content Circulatie Mechanisme

De CNN ecosysteem is gebouwd op het copyright verificatie mechanisme van de blockchain en de unieke Content Circulatie mechanisme dat een gedecentralizeerde repost incentive model zal implementeren om de spontane versprijding van high quality content te bevorderen.

Dit systeem zal dus tevens de versprijding van low quality clickbait posts tegen gaan.


Contribution Based Revenue Share (CBRS)

Een van de doelen van het CNN Protocol is om te zorden dat alle deelnemers eerlijk beloond worden voor hun tijd en moeite. Het ecosysteem heeft een belonings model geimplementeerd, ook wel het Contribution Based Revenue Share (CBRS) genoemd. Dit model zorgt ervoor dat alle deelnemers van de community eerlijk beloond worden voor hun contributie hieraan.


Decentralized Incentive Model

De CNN protocal verkort de tijd van het uitbetalen van de inkomsten en definieerd zo beter de incentive voor het introduceren van CNN token gifts wanneer men kiest voor dit platform in de vorm van  gedecentraliseerde content


Voordelen van CNN

Open : de copywrite verificatie die is embedded in de blockchain technology maakt het mogelijk de CNN de barrieres breekt die er momenteel zijn en maakt zo het huidige systeem open en toegankelijk voor iedereen

Eerlijk : Het gebruik van "smart contracts" zorgt ervoor dat alle deelnemers op het platform eerlijk beloond worden

Betrouwbaar : Het platform zorgt voor een inzichtelijke reputatie systeem met aan de core "ZhangRank" die helpt om het vertrouwen op te bouwen tussen content creators en lezers


Waar kun je ze kopen?